The Full Story

1 oktober 2023  vindt de volgende editie plaats  

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

nf ne logo.jpg

 Northern Fires 4 & Northern Experience 2022

Op 2 oktober 2022 vind alweer de 4e editie van het Northern Fires Outdoor Foodfestival op camping 't Nije hof plaats, het mooiste buitenkook evenement van 't Noardn!

10 tallen buitenkokers variërend van beginnende hobby koks tot de regerende Nederlands kampioenen culinair BBQ  zullen hun opwacht maken en op allerlei manieren hun buitenkook kunsten aan u tonen. Uiteraard kunt u door middel van aangeschafte consumtiemunten ook volop proeven van de gerechten welke deze dag worden bereid. ook is er een gezellig horeca gedeelte waar u  kunt genieten van een drankje en live muziek. Ook zijn er enkele bedrijven uit de regio aanwezig ter promotie van en/of verkoop van aanverwante producten.

U heeft het wellicht al vernomen, Northern Fires word uitgebreid Met Northern Experience! Dat Het Northern Fires Outdoor Foodfestival om buitenkoken in alle vormen draait mag inmiddels bekend wezen, maar wat is Northern Experience?

Het team van Northern Fires, Camping 't Nije Hof, het 'thuis van Northern Fires en Mitra Stadskanaal, dé slijterij van Stadskanaal en omstreken hebben de handen in één geslagen en gaan gezamenlijk een mooi evenement neer zetten!

Northern Experience is een evenement wat draait om speciaal bieren, deze bieren zijn te proeven, en natuurlijk ter plaatse te koop. Minimaal 7 Brouwerijen, veelal uit het noorden van het land zullen acte de presence geven!

Hoe gaaf is deze combinatie, lekkere gerechten proeven van de al minimaal 16 buitenkook/BBQ teams die zich hebben ingeschreven icm een heerlijk speciaal bier!? Uiteraard zijn er op het horecaplein ook frisdranken, wijnen en pils van de tap te koop!

Kortom, een dag genieten met eten en drinken, compleet met live muziek verzorgd door oa Bert Drenthe.

Onthoud de datum, zondag 2 Oktober 2022 van 11:00 tot 18:00!

nf2.jpg

toegang

De toegang tot Northern Fires 4 en Northern Experience is gratis. Wilt u proeven bij de vele deelnemers en brouwerijen dan kan dat. Bij de centrale kassa kunt u voor € 7,50 een laplandmok met een spork (combinatie mes/lepel/vork) kopen, hierbij ontvangt u 3 muntjes. tegen inlevering van een muntje kunt bij de deelnemers proeven van de gerechten, muntjes zijn tevens geldig voor een drankje in de horeca en de bierproeverijen, extra muntjes zijn verkrijgbaar voor € 2,00 p/s

Northern Fires 4 is powered by;

de Vuurmeester, Maxxperience Food en Stuff, en camping 't Nije hof

Northern Expierience is powered by;

Mitra Stadskanaal

nf2.jpg

Sponsoren