top of page

Workshops Authentiek buiten koken

308038535_479074437598378_4374551843393775375_n.jpg

Samen leren, samen koken, samen genieten.

15 April, 24 Juni en 2 September 2023 vinden er weer workshops 'authentiek buitenkoken' plaats op de camping. Na het succes van vorige jaren en op veler verzoek vinden deze dus weer plaats.

Deze workshops worden verzorgt door het team van Bûtenshûs kokkerelle, experts op het gebied van buitenkoken.

Wat is 'authentiek buitenkoken'?

Vroeger werd er gekookt op houtvuur, dat gaan we nu dus ook doen. Er word overwegend gebruik gemaakt van 'Gietijzer' een term voor gietijzeren kookgerei, zoals Dutch ovens, skillets etc. Als hittebron word er gebruik gemaakt van ons kampvuur met 3 poot erboven, rechtstreeks op briketten, of een Joy Stove, een kook toestel verhit door briketten.

Wat we/jullie gaan doen tijdens de workshop;

Ontvangst met Bushcraft koffie uit de Petromax perculator, authentiek op het vuur gemaakt, met natuurlijk wat lekkers erbij, bereidt in de Dutch oven. Tijdens de koffie word er basis uitleg gegeven, en worden de recepten uitgedeeld.

Vervolgens zullen er in groepjes de diverse gerechten bereid worden, de gerechten gaan we nog niet verklappen, maar geloof ons, het zijn er veel, het is divers en als u het goed doet zijn ze heerlijk!

Ondertussen staan de dame en heren van Bûtenshûs kokkerelle natuurlijk voor u klaar voor verdere uitleg en indien nodig assistentie.

Alles wat bereid wordt gaan we natuurlijk ook lekker opeten, kom dus met een lege maag!

De kosten voor de workshop zijn € 65,= per persoon, 

onbeperkt koffie, thee en vruchtensappen zijn hier bij inbegrepen. Heeft u zin in een ander drankje, deze zijn voor een klein prijsje beschikbaar bij de 'camping bar'.

Als u mee wilt doen dient u wel te reserveren, er is maar een beperkt aantal plaatsen per workshop datum.

Wilt u alvast een kijkje nemen wat er zoal te koop is of 'tips and tricks' op gebied van gietijzer, 3 poten en nog 1001 andere producten op het gebied van buitenkoken, neem dan even een kijkje bij Buitenkookproducten.nl

Reserveren kan via de onderstaande knop, een telefoontje of Whatts-apje kan natuurlijk ook, het telefoonnummer staat tevens hieronder, na reservering ontvangt u een betaalverzoek, uw reservering is definitief na ontvangs van uw betaling.

Workshops 'authentiek buiten koken': Welkom
bottom of page