top of page

workshop zelf met roofvogels vliegen

Ziet u ze al viegen boven de camping?

4 Augustus 2024

Frans en Marga Hueben van valkeniersbedrijf 'de Valkenhof" komen naar Stadskanaal om een onvergetelijke ervaring te verzorgen. klik hier voor meer informatie over 'de Valkenhof'

Aankomst 13.30 uur.
Aanvang workshop : 14.00 uur tot 16.00 uur.

Na een lekker kopje koffie of thee op het BBQ/plein gaan we naar het veld . U krijgt uitleg over de vogels , en een korte uitleg over de veiligheidsnormen tijdens het vliegen van de vogels.

U gaat zelf vliegen o.a met de:Torenvalk, Buizerds, Uilen, Gieren en de Arend Dit alles onder onze begeleiding uiteraard. Zelf vliegen we dan nog met valken op de loer en de Amerikaanse Zee-Arend.

Kijk zelf goed naar het weer wat kleding en schoenen betreft. We zijn immers de hele workshop buiten.

Gasten van buiten de camping die alleen willen fotograferen of voor de gezelligheid komen zijn ook van harte welkom, kosten voor die personen zijn €20 incl. koffie en thee.

De kosten voor de workshop zijn € 75,= per persoon, 

onbeperkt koffie en thee zijn hier bij inbegrepen. Heeft u zin in een ander drankje, deze zijn voor een klein prijsje beschikbaar bij de 'camping bar'.

Reserveren kan via de onderstaande knop, een telefoontje of Whatts-apje kan natuurlijk ook, het telefoonnummer staat tevens hieronder, na reservering ontvangt u een betaalverzoek, uw reservering is definitief na ontvangs van uw betaling.

Workshops 'authentiek buiten koken': Welkom
bottom of page