workshop authentiek buiten kok

Workshops Authentiek buiten koken

Samen leren, samen koken, samen genieten.

Op 21 mei, 25 juni, en 3 september vinden er weer workshops 'authentiek buitenkoken' plaats op de camping, na het succes van vorig jaar en op verzoek vinden deze dus weer plaats.

Deze workshops worden verzorgt door het team van Bûtenshûs kokkerelle, experts op het gebied van buitenkoken.

Wat is 'authentiek buitenkoken'?

Vroeger werd er gekookt op houtvuur, dat gaan we nu dus ook doen. Er word overwegend gebruik gemaakt van 'Gietijzer' een term voor gietijzeren kookgerei, zoals Dutch ovens, skillets etc. Als hittebron word er gebruik gemaakt van ons kampvuur met 3 poot erboven, rechtstreeks op briketten, of een Joy Stove, een kook toestel verhit door briketten.

Wat we/jullie gaan doen tijdens de workshop;

Ontvangst met 'Petromax' koffie, authentiek op het vuur gemaakt, met natuurlijk wat lekkers erbij, bereidt in de Dutch oven. Tijdens de koffie word er basis uitleg gegeven, en worden de recepten uitgedeeld.

Vervolgens zullen er in groepjes de diverse gerechten bereid worden, de gerechten gaan we nog niet verklappen, maar geloof ons, het zijn er veel, het is divers en als u het goed doet zijn ze heerlijk!

Ondertussen staan de dame en heren van Bûtenshûs kokkerelle natuurlijk voor u klaar voor verdere uitleg en indien nodig assistentie.

Alles wat bereid wordt gaan we natuurlijk ook lekker opeten, kom dus met een lege maag!

De kosten voor de workshop zijn €50,= p/p voor campinggasten, verblijft u niet hij ons dan is het € 55,= p/p

Als u mee wilt doen dient u wel te reserveren, er is maar een beperkt aantal plaatsen per workshop datum.

Wilt u alvast een kijkje nemen wat er zoal te koop is of 'tips and tricks' op gebied van gietijzer, 3 poten en nog 1001 andere producten op het gebied van buitenkoken, neem dan even een kijkje bij Buitenkookproducten.nl

Reserveren kan vanaf nu via 0650457269, whatsapp, messenger of klik op de knop hieronder.